IUBITUL ELENEI UDREA, IMAGINI ȘI MESAJE ÎNDUIOȘĂTOARE, PE INTERNET

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, este foarte activ pe pagina personală de Facebook după ce iubita sa a fost arestată de către Interpol în Costa Rica. Acesta a scris un mesaj de încurajare în care şi-a exprimat dorinţa ca Elena Udrea să nu fie ţinută prea mult timp departe de micuţa Eva Maria. Apoi a revenit luni dimineaţa, cu un alt mesaj, alături de o fotografie a bebeluşului.

În primul mesaj, Adrian Alexandrov le-a mulţumit prietenilor pentru mesajele de încurajare: “Am ales să fac această postare, cu Elena și fetița noastră Eva Maria, în semn de mulțumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susținere și încurajare. Trecem prin momente dificile și tot ce ne dorim este ca micuța noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ținută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică și va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea și pentru fetița noastră. PS: Îmi este greu să înțeleg sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacție în smulgerea unui copil de doar două săptămâni, din brațele mamei”.

Adrian Alexandrov a revenit, luni, cu o imagine înduioşătoare a fiicei sale pe care o ţine în braţe. Alături de imagine el a scris un citat emoţionant despre sentimentul pe care îl resimte cineva atunci când devine părinte: “Există locuri în inimă despre care nici măcar nu știi că există, până când nu iubeşti un copil”.

 

Loading...
SHARE