CELEBRUL BOXER FLOYD MAYWEATHER, CUCERIT DE DOUĂ ROMÂNCE FOCOASE

Floyd Mayweather, multiplu campion mondial de box, a fost impresionat de două românce focoase, într-un renumit club din Dubai. Cele două l-au însoțit pe american peste tot pe unde acesta a mers în fabuloasa metropolă din Emiratele Arabe Unite.

Anamaria și Ramona sunt cele două românce care au avut grijă de Floyd Mayweather în Dubai, potrivit cancan.ro. Și, așa cum era de așteptat, tinerele care arată de-a dreptul fermecător au reușit să-i capteze întreaga atenție celebrului boxer.

Într-un scurt video pe care una dintre tinere  l-a postat pe unul dintre conturile ei de pe o rețea de socializare, americanul, care deține titlul de campion mondial la cinci categorii, a ținut să transmită un scurt mesaj pentru fanii din România.

Anamaria s-a născut pe data de 13 martie 1989, în Oradea. În urmă cu aproximativ trei ani, tânăra s-a stabilit în Dubai, unde de câteva luni lucrează pentru o renumită firmă, în poziția de consultant de vânzări.

Ramona s-a născut pe data de 9 noiembrie 1989, tot în Oradea. În 2011, a absolvit studiile la Facultatea de Științe Economice din Oradea. La scurt timp după ce prietena ei a decis să se mute din România, Ramona i-a urmat exemplul și a încercat să dea marea lovitură în Dubai.

Loading...
SHARE