UDREA, ÎNTRE FOSTUL ȘI ACTUALUL…

Arestată în Costa Rica, fosta blondă de la Cotroceni și devenită mămică, de doar câteva săptămâni, Elena Udrea, pare să fi devenit un subiect tabu pentru bărbatul care a susținut-o mereu, în ultimii 14 ani. Este vorba, desigur, despre Traian Băsescu, care a avut și o primă reacţie, după ce fosta sa feblețe a fost încarcerată în Costa Rica.

Imediat după ce a votat la referendum, fostul președinte a fost întrebat dacă a reuşit să vorbească cu Elena Udrea după arestare. Băsescu a ridicat din umeri şi nu a dorit să comenteze subiectul. S-a rezumat prin a spune un simplu “Bine”, râzând ironic.

Nu știm dacă e chiar “bine…”, după cum spune fostul mare susținător din viața Elenei Udrea, dacă a devenit chiar nepăsător la suferința blondei sau doar mimează indiferența. Cert este că, pe de altă parte, actualul iubit al Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a avut o reacție înduioșătoare: “Trecem prin momente dificile şi tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică şi va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea şi pentru fetiţa noastră”, a spus acesta, într-un mesaj apărut pe rețelele de socializare.

Rămâne de văzut în ce fel va reuși Elena Udrea să depășească și această situație grea în care se află, dacă va fi extrădată sau deportată și care dintre bărbații din viața ei îi va rămâne alături până la final.

Loading...
SHARE