RECOMANDAREA MĂMICILOR CONSTĂNȚENE: DR. SMOCVIN DUMITRU

Venirea pe lume a unui bebeluș este nu doar un moment de bucurie, ci și de maximă responsabilitate pentru orice părinte. Esențială, desigur, este alegerea medicului ginecolog – obstretician care să monitorizeze atent sarcina și gravida, pe parcursul celor nouă luni magice, iar rezultatul să fie o mămică fericită strângându-și în brațe nou-născutul perfect sănătos.

Așa cum v-a obișnuit, Opinia Online vă prezintă la rubrica Personalitatea Zilei oameni de valoare din diferite domenii de activitate, iar în această ediție, atenția ne-a fost atrasă de un apreciat medic specialist în obstretică – ginecologie din Constanța, dr. Smocvin Dumitru. Așa cum ne-a scris și una dintre pacientele “doctorului Dima”, după cum i se mai spune reputatului medic, “în fiecare an, în luna septembrie, 20-30 de mămici se strâng să îi cânte <La mulți ani> și să îi mulțumească pentru tot binele făcut. Ne-am strâns într-un grup cu peste 1000 de membre /paciente, rar așa medici în Constanța și sigur merită să vorbiți despre el”.

Dealtfel, acesta are zeci de referințe favorabile de la numeroase mămici din Constanța, mulțumite că sarcina le-a fost supravegheată corespunzător de către dr. Smocvin Dumitru, aducând pe lume, în siguranță, bebeluși sănătoși. Pe dr. Dima îi puteți găsi atât la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei”, cât și la câteva clinici private, pacientele sale recomandându-l pentru profesionalism, competență, implicare și modul de relaționare. Vă prezentăm doar câteva dintre review-urile pe care dr. Dima le are pe rețelele de socializare, scrise de mămicile constănțene: “Eu am născut natural gemenii cu el. E un doctor de milioane. Orice modalitate de naștere alegi, ești pe mâini bune. Naștere ușoară”, “Cu cezariană am născut și totul a decurs foarte bine, în spital. Un doctor de milioane”, “Eu am născut normal în spital și a fost totul mai mult decât OK… E un super-doctor, îl recomand din tot sufletul. Te așteptăm pe pagina de Facebook Pacientele d-lui dr Dima”, “Mătușa mea a născut prin cezariană cu el, la Județean, acum două luni. Numai de bine am auzit-o să vorbească despre el, e de nota 20 acest domn doctor Dima!”.

Loading...
SHARE