SEFA ANTI-MAFIA SI BLONDA DE LA COTROCENI AJUTATE DE UN ,,MAFIOT”?

Potrivit presei din statul Costa Rica, Damaso Ruiz Carrion este liderul unei grupări care ajută traficanții columbieni să scape de justiția internațională.

“Reținerea româncelor în cartierul La Sabana ar putea scoate la iveală rețeaua care a permis intrarea pe teritoriul costarican nu doar a româncelor, ci și a traficanților de droguri din Columbia”, publicația Diario Extra, la câteva zile după ce Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute și arestate preventiv pentru două luni.

Jurnaliștii au mai subliniat și că alți cinci români, care au probleme cu legea în țara noastră, au fost ajutați să-și obțină actele de același notar. De altfel, în luna februarie, Rise Project dezvăluia că Alina Bica a intrat în afaceri cu oameni condamnați sau anchetați în România pentru fraudă și corupție. Aceștia au constituit împreună o firmă în Costa Rica, iar actele au fost întocmite de același notar – Damaso Ruiz Carrion.

Contactul local al familei Bica în Costa Rica este românul Mihai Rădulescu, care a dobândit și cetățenie costaricană după ce s-a căsătorit cu localnica Josselyn Auxiliadora Granizo Garcia, în vara lui 2012, scrie în ancheta Rise Project, potrivit libertatea.ro.

Numele controversatului notar nu apare doar în actele românilor, ci și în mai multe acte ale traficanților de droguri columbieni. De astfel, se pare că Ruiz Carrion este capul unei rețele care aranjează căsătorii între tinerele costaricane și narcotraficanții columbieni, pentru ca aceștia din urmă să scape de justiție și să evite extrădarea.

 

 

sursa: Cancan.ro

Loading...
SHARE