,,APARATORUL VEDETOR” ANGAJAT DE RONALDO

Cristiano Ronaldo (33 de ani) nu pierde timpul şi tocmai s-a asigurat că va avea parte de cea mai bună apărare posibilă în procesul în care Kathryn Mayorga îl acuză de viol.

Potrivit presei internaţionale, superstarul portughez l-a angajat deja pe avocatul David Chesnoff pentru a-i apăra interesele în procesul care se va desfăşura în Statele Unite ale Americii. Iar David Chesnoff, unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi americani, e cunoscut drept un apărător al vedetelor, după ce a stat în boxele lui Paris Hilton, Mike Tyson, Andre Agassi, Leonardo Di Caprio, sau Bruno Mars de-a lungul ultimilor ani.

Procesul în care Mayorga îl acuză pe Ronaldo de viol a fost redechis de curând de autorităţile din Las Vegas (SUA), iar fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept “un celebru jucător de fotbal”. Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta, una pe care au anunţat că o vor redeschide la nouă ani şi jumătate distanţă.

Loading...
SHARE