RITA ORA – PICTORIALUL CARE A INNEBUNIT FANII!

Rita Ora și-a înnebunit fanii cu cea mai recentă apariție pe coperta unei reviste britanice. Complet goală, cântăreața își acoperă zonele intime cu mâinile, iar singurul articol vestimentar pe care îl poartă sunt o pereche de mănuși lungi, până deasupra coatelor.

Rita Ora, în vârstă de 27 de ani, a apărut pe copertă ultimului număr al revistei Clash. În fotografia alb-negru, cântăreața își etalează trupul perfect lucrat și chiar dacă își acoperă zonele intime și sânii cu mâinile, cadrele lasă puțin loc imaginației.

Dacă în fotografiile din interior Rita ora este îmbrăcată, sumar, e drept, dar are totuși articole vestimentare pe ea, în imaginea de pe copertă este complet goală, cu excepția mănușilor.

În articolul din revistă, Rita a mărturisit că este foarte fericită că și-a lansat un nou album și a pornit în turneu: „Sunt atât de mândră de primul meu album, altfel nu aș fi aici. Acum sunt doar mai în vârstă și știu mai multe De data aceasta nu se simte altfel; simt doar că sunt mult mai mulțumită și mai încrezătoare’.

sursa: Libertatea
Loading...
SHARE