FELICITĂRI, MARIANA GÂJU!

Comuna Cumpăna se bucură de un edil care face tot posibilul să le cumpănenilor o viață mai bună! Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, este, mai întâi de toate, o persoană decentă și o adevărată profesionistă. Mariana Gâju este, fără îndoială, un om care își pune viața în slujba locuitorilor comunei.

Cea mai recentă acțiune de ajutorare a persoanelor nevoiașe, ne arată că dacă la Cumpăna se poate și alți primari îi pot urma exemplul primăriței, punându-și locuitorii mai presus de proprile interese. Înarmată cu forțe prospete, Gâju aduce speranța și zâmbete pe chipul a opt familii care trăiesc în condiții greu de imaginat.

 

Habitat for Humanity România, în colaborare cu Primăria Cumpăna  a derulat unul dintre cele mai impresionante proiecte de ajutorare a nevoiașilor. Este vorba despre „Big Build 2018”, o inițiativă prin care s-au construit opt case în doar cinci zile. În  aceste locuințe se vor muta opt familii cu venituri reduse din Cumpăna, care acum locuiesc în condiții foarte grele și în case supraaglomerate sau deteriorate, unele dintre ele fără bucătărie sau baie la interior.

Ținem să reamintim că primarul comunei Cumpăna, Marina Gâju, nu se află la prima activititate de ajutorare a persoanelor nevoiașe. Primărița a ajutat în mod constant  sufletele oropsite de soartă. Felicitări, doamna primar!

 

Loading...
SHARE