BORCEA ȘI PELINEL, SEMNE DE RĂU AUGUR ÎNAINTE DE NUNTĂ

Cristi Borcea și aleasa inimii sale, Valentina (ex-Pelinel) sunt, din acest weekend, soț și soție și în fața lui Dumnezeu. Cei doi amorezi s-au cununat religios la Mănăstirea “Sfântul Ioan Botezătorul” din Budapesta, iar naşi au fost Marius şi Ioana Vizer, cei ce au asigurat toată nunta din capitala Ungariei, inclusiv o echipă întreagă de bodyguarzi feroce.

Gurile rele și… sceptice pun la îndoială, însă, reușita acestui mariaj, mai ales că oscilațiile sentimentale ale lui Borcea, aflat deja la cea de-a treia căsătorie, sunt binecunoscute. De rău augur pare a fi, spun cârcotașii, și incidentul petrecut la aeroportul Henri Coandă, chiar în ziua plecării spre Budapesta, când Valentina a avut o zi extrem de agitată, cu multă alergătură și era cât pe ce să rateze propria nuntă.

Încadrată de două bone, cu o tonă de bagaje și un alai de cunoscuți după ea, blonda a făcut o criză de nervi pe aeroport când și-a dat seama că îi lipsea împuternicirea notarială pentru Milan, băiețelul în vârstă de 2 ani și 3 luni, pe care îl are cu Cristi Borcea. Documentul i-a fost adus, până la urmă, în mare grabă de către șofer, Valentina și alaiul ei reușind să se îmbarce spre Budapesta, în grabă și cu nervii întinși la maxim.

SHARE