E O RUȘINE SĂ AI RIDURI? ADINA ALBERTS SPUNE CĂ DA!

Medicul estetician Adina Alberts merită, cu prisosință, un loc la rubrica noastră “Loserul săptămânii”. După declarațiile pe care aceasta le lansează în spațiul public, jignind o mulțime de femei și de mămici, da, se pare că este o rușine să ai riduri, aceasta insinuând, cu alte cuvinte, că doamnele pe ale căror chipuri timpul și-a lăsat amprenta ar trebui să treacă obligatoriu pragul specialistului, pentru a-și injecta botox. Mai mult, soția lui Viorel Cataramă consideră că femeile cu riduri mai sunt și… neîngrijite. Sau cel puțin așa o consideră Adina Alberts pe una dintre mămicile model din showbiz-ul românesc, Dana Nălbaru.

”Am fost șocată de numărul foarte mare de riduri pe care le avea la colțul ochilor. Nimic nu te oprește să ai grijă și de tine, chiar dacă ai copii. Dana Nălbaru a renunțat de mulți ani să se gândească la modul în care îmbătrânește. La un moment dat, copiii ne vor condamna că nu am avut grijă de noi. Noi putem sacrifica multe pentru ei, dar ei îl vor percepe ca pe o neglijare”, a declarat Adina Alberts pentru Viva!”.

Urât spus, medic primar chirurg plastician Adina Alberts! Păcat de anii de școală… și de lipsa de educație care reiese din cuvintele adresate unei mămici cu trei copii acasă și care, probabil, nu își permite sau nu dorește bonă pentru ei, așa cum preferă, cu siguranță, acele doamne fără niciun rid pe chip, la 40-50 de ani. Caracterizarea făcută Danei Nălbaru nu reflectă decât o crasă superficialitate și o desconsiderare a femeii normale, în general, sper ca doamnele adevărate să își poarte cu mândrie ridurile, pentru că alte lucruri sunt importante în viață, nu operațiile estetice!

 

 

Loading...
SHARE