OFSD CONSTANŢA: RECHIZITE ŞI DULCIURI PENTRU ELEVII DIN GÂRLICIU

În săptămâna care a marcat începerea anului școlar 2018-2019, Organizația Județeană a Femeilor Social Democrate Constanța, reprezentată legal prin persoana președintelui, ec. Mariana Gâju, a desfăşurat o acţiune caritabilă care s-a adresat copiilor din mediul rural. Astfel, femeile social-democrate din judeţul Constanţa au donat rechizite si dulciuri celor 150 de elevi din învățământul primar al școlii din localitatea Gârliciu.

“Anii de școală sunt perioada cea mai frumoasă a vieții și de aceea acești îngerasi merită sa se bucure pe deplin de aceste momente unice”, a declarat Mariana Gaju.

Acţiunea caritabilă desfăşurată de reprezentantele OFSD Constanţa a avut loc la Şcoala Generală din comuna Gârliciu, judeţul Constanta.

 “Femeile social – democrate îşi îndreaptă atenţia către educaţie, de aceea, grija cea mai mare o avem pentru copii, care reprezintă viitorul nostru. Ce simplu ar fi dacă educaţia ar depinde doar de noi, dacă nu ar trebui ca cineva să fie dispus să ne-o ofere! Dar, ca orice lucru în viaţă, educaţia depinde de altcineva, care ne va face să creştem spiritual şi sufleteşte. Este un lucru demonstrat faptul că atât la oraş, cât şi la sat se nasc copii cu deschidere către învăţătură, dar care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor”, se menţionează într-un comunicat transmis de OFSD Constanţa.

Loading...
SHARE