Home Actualitate UNDE VĂ PUTEŢI ANGAJA PE SALARII DE MINIM 1865 EURO BRUT

UNDE VĂ PUTEŢI ANGAJA PE SALARII DE MINIM 1865 EURO BRUT

Toamna se numără joburile bune mai ales peste… hotare.  Românii care se află, în această perioadă, în căutarea unui loc de muncă bine plătit, pot accesa o ofertă interesantă făcută de Kaufland România. Mai exact, pe site-ul ejobs.ro, Kaufland România caută români, dar care să lucreze în Germania, pe salarii care pornesc de la 1.865 de euro brut lunar.
Candidații trebuie să fie dispuși să lucreze în ture, în weekend și în zilele de sărbătoare legală, să înțeleagă normele de calitate, igienă și de curățenie, să fie amabili, flexibili și să aibă capacitatea de a lucra în echipă. De asemenea, cei interesați trebuie să fie dispuși să învețe limba germană, pentru înțelegerea minimă a instrucțiunilor de utilizare a echipamentelor. Experiența profesională în procesarea cărnii reprezintă un avantaj.

Angajatorul va plăti un salariu lunar care pornește de la 1.865 euro brut, în funcție de postul ocupat și asigură o locuință cu taxe minime și susținere pentru rezolvarea problemelor administrative, precum și asistența permanentă a unei persoane de contact vorbitoare de limba română, la fața locului. Totodată, angajații au posibilitatea unei perioade de repaus de până la trei luni.
Kaufland precizează că vor fi contactați doar candidații care corespund cerințelor menționate mai sus.
Loading...
SHARE