UN FOST SELECȚIONER AL ROMÂNIEI FACE AFIRMAȚII EXPLOZIVE DESPRE HALEP

Tenismena constănțeancă, Simona Halep, care a cucerit o lume întreagă, a intrat în gura lui Boloni, fost selecționer al naționalei României de fotbal.

Actualul tehnician al grupării belgiene Antwerp, Ladislau Boloni,  a ajuns să o ”urască” pe Halep din cauza presei. Potrivit acestuia, modul în care presa o ridică în slăvi iar apoi o ”zdrobește”, l-a făcut să o urască pe  campioana de la Roland Garros.

Prea repede faceţi din sportivi stele, fenomene… Sunteţi enervanţi! Joc şi eu tenis, îmi place şi o iubesc pe Simona Halep, sunt mândru de ea şi de performanţele ei, nu e lucru mic să rezişti atât pe locul 1 în lume.

Dar o faceţi regină, apoi scrieţi că pierde zeiţa. Azi o lăudaţi, mâine o dărâmaţi. Eu o felicit, dar, din cauza voastră, am ajuns să o urăsc”, a spus Boloni, pentru sursa citată.

 

Gigi Becali și Mihai Stoica, criticați de Boloni  În cadrul interviului acordat publicației Libertatea, Boloni șterge pe jos  cu  Stoica, dar și cu latifudiarul din Pipera, Gigi Becali.

“Păi când manager sportiv este Stoica, unul care abia a ieșit din pușcărie, iar altul nu a trecut Dunărea în viața lui, decât când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc(n.r. se referă la Gigi Becali), dacă ești la nivelul ăsta, nu trebuie să ai exigențe! Nici cu Dică, nici cu ceilalți.

El e antrenor tânăr, trebuie să fie lăsat să crească. La nivelul conducerii, fotbalul românesc e sărac, rușinos. Oamenii bogați de la noi au făcut mult rău fotbalului. Noi am rămas câmp cu flori. Când statul român pompa bani pe vremea lui Ceaușescu, eram mai sus, nu?”, a mai spus Boloni.

Loading...
SHARE