DRAGNEA, AUDIAT LA PARCHETUL GENERAL ÎN DOSARUL PROTESTELOR

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost chemat, vineri seară, la Parchetul General. La sosire, Dragnea a declarat că a fost citat în calitate de martor, dar nu a dezvăluit despre ce dosar e vorba.

Întrebat dacă este posibil să aibă legătură cu ipoteza avansată de aceasta, privind faptul că în seara zilei de 10 august a fost vorba de o lovitură de stat, șeful PSD a spus că „speră că despre asta e vorba”.

Potrivit România TV, audierea liderului PSD are legătură cu dosarul protestelor din 10 august. Liviu Dragnea a promis că va da declarații după ce va ieși de la Parchetul General.

Liviu Dragnea a declarat la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 că protestele din 10 august au fost finanțate și din extern, iar protestatarii bine organizați, încercându-se o lovitură de stat.

Secția procurorilor militari din cadrul Parchetului General a demarat o anchetă care vizează violențele comise de jandarmi la protestul din 10 august. Aproape 800 de oameni au depus plângeri penale împotriva jandarmeriei. Până acum au fost audiați șefi ai jandarmeriei, prefectul Capitalei, Speranța Cliseru și primarul Capitalei, Gabriela Firea. Marți este audiat suubprefectul, în calitate de martor, și ar urma să fie audiat și un secretar de stat din MAI.
SHARE