ILIE NĂSTASE ŞI BRIGITTE SAU JOACA DE-A… DIVORŢUL

Gura Târgului spune că nu va fi linişte, nici în această toamnă, pentru năbădăiosul cuplu Brigitte (41 de ani) – Ilie Năstase (72 de ani). Peste trei săptămâni, mai exact pe data de 26 septembrie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 urmau să declare divorţul dintre cei doi. Iată că acest lucru nu se va mai întâmpla, pentru că, surprinzător, soţia fostului tenisman a decis să îşi retragă cererea.

Motivul pentru care Brigitte a decis să renunţe la divorţ pare încă neclar, mai ales că fiecare dintre ei şi-a găsit pe altcineva. Ne explică tot Brigitte: “Este adevărat. Nu mai vreau să divorţez, mi-am retras cererea. M-am gândit să îl las pe Ilie să facă treaba asta, cred că este mai interesant ce motive va invoca el! Anul trecut ­mi-am dorit să divorţez pentru că am vrut să îmi refac viaţa, iar Ilie nu mi-a dat divorţul, poate că e cazul să procedez la fel, să vadă şi el cum a fost pentru mine. Atunci m-am rugat de el, l-am implorat, iar el şi-a bătut joc de mine: m-a legat cu cureaua de picioare şi m-a târât prin toată casa. M-a ţinut cu forţa un an de zile. Am vrut să mă omor, să mă arunc de pe pod, m-a jignit, m-a bătut”.

Surprins şi el de decizia nevestei, Ilie Năstase promite că va băga el divorţ. Rămâne de văzut dacă cei doi vor decide să facă, până la urmă, acest pas sau vom asista la o împăcare desprinsă tot din… telenovele.

Loading...
SHARE