CONSILIERUL PREMIERULUI, GAFĂ DUPĂ GAFĂ

Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a publicat pe o rețea de socializare fişa medicală personală a unui protestatar din Piaţa Victoriei, eliberată de medicul psiholog. Vâlcov l-a jignit pe Sandu Matei, protestatarul în cauza, numindu-l „sandilău cu acte”. Postarea acestuia a fost ștearsă imediat iar Vâlcov s-a arătat deranjat de acest lucru.

„#antifacontraromaniei #AntifaesteRezist Postarea prin care arătam ca un lider #rezist este sandilău cu acte mi-a fost stearsa”, a scris Darius Vâlcov pe Facebook, conform hotnews.ro.

Europarlamentarul ALDE Renate Weber a catalogat gestul lui Darius Vâlcov de a publica fişa medicală a unui protestatar ca fiind unul ”mizerabil din punct de vedere moral şi un act ilegal” şi a afirmat că ”demisia, demiterea lui Darius Vâlcov sunt gesturi politice obligatorii”.

DARIUS VÂLCOV, DAT ÎN JUDECATĂ DE LIDERUL #REZIST  Sandu Matei a reacționat tot pe Facebook: „Este adevarat că nu am deranjat aşa mult mafia politică ca până acum, dar să te legi de această depresie cauzată de pierderea unei persoane apropiate dragi este josnic, cu atât mai grav este că vine de la creierul mafiei psd şi consilierul Primului Ministru. Ma bucură aceste atacuri, asta îmi dovedeşte că lupta mea civică are ecou printre ei, dar să ajungi la nişte acte medicale cu caracter personal este deja prea mult şi trebuie văzut cine le-a oferit. RUŞINE vâlcov, RUSINE dragomir (pt cunoscători) ! Pam pam Vă pupa Fam. Matei , ne vedem în instanţă !”

Tot duminică, 2 septembrie, pe contul de Facebook al consilierului a apărut un filmuleţ în care FDGR este acuzat că este continuatorul mişcării Grupul Etnic German, iar preşedintele Iohannis apare cu o mustaţă şi o tunsoare asemănătoare lui Adolf Hitler.

Loading...
SHARE