AVOCATA-SCRIITOARE, MINODORA ION, O DOAMNĂ DE POVESTE

Minodora Ion -avocat, formator, cofondator al Toastmasters Constanța (Public Speaking și Leadership Club), femeie de succes, voluntar Crucea Roșie și, nu în ultimul rând, un om cald, sincer și dedicat semenilor săi.

Avocata-scriitoare este o femeie împlinită care scrie din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni  să-și descopere și să-și valorifice potențialul, să-și extindă limitele, să cunoască învingătorul din ei.

”Fără a mă considera un bun sfătuitor, psiholog sau coach,  vin  în sprijinul dumneavoastră  cu lecțiile pe care viața mi le-a oferit, cu esecurile și succesele mele și ale celor din jurul meu.

Vă puteți regasi în multe dintre aceste povesiri.

La nici  13 ani eram un copil epuizat, disperat, abuzat, hăituit. Tot ce-mi doream era să nu ma mai lovească nimeni  și să mor in somn pentru a nu mai suferi. Adormeam și mă trezeam secatuită din pricina cosmarurilor. Mă loveau pumni, picioare și tot felul de obiecte, iar dimineața , prima grijă era să-mi pipăi fața pentru a descoperi eventualele semne.

Copilul acela s-a refugiat în șah și în cărți, biblioteca devenind a doua casă. A descoperit  că o  viață ar fi insuficientă  pentru câte poate și vrea să realizeze.

Toți putem primi lovituri de la viață. Putem fi îngenunchiați, urlând cu disperare. Important este să găsim în noi forța de a ne ridica și a merge mai departe.

Iubesc copiii, iar viața de bunică m-a făcut să fiu alt om:mai bland, mai iubitor, mai zvăpăiat Am redescoperit copilul  din mine.

Aveți curajluptați, iar , când cadeți, ridicați-vă precum copiii care învață să meargă!. Zâmbiți și încercați iar și iar! Cu siguranță veți reuși!

Am convingerea că sunteți minunați și că se va lega o prietenie trainică între noi.

Mă simt binecuvântată că sunteți alături de mine!”, ne-a mărturisit avocata Minodora Ion.

 

Prima sa carte, „Arta de a învinge”, a fost lansată în luna martie a acestui an. Cartea, apărută la editura Coresi, se adresează tuturor celor ce vor să-și cunoască și să-și dezvolte potențialul ascuns, să se reinventeze și să se învingă pe sine.

Structurată pe două părţi, ”Arta de a învinge” cuprinde pentru început capitole autobiografice, fiind descrise principalele evenimente din viața autoarei: nașterea, copilăria, căsătoria, nașterea copiilor, moartea celor dragi, cea de-a doua parte fiind dedicată principiilor și învățămintelor cu care autoarea a rămas în urma experiențelor trăite, dar și modului în care şi-a dezvoltat atitudinea de învingătoare.

Loading...
SHARE