DR. TUDOREL POALELUNGI, UN MEDIC DERMATOLOG DĂRUIT MESERIEI

Aflat în topul celor mai buni medici dermatologi ai Constanţei, dr. Tudorel Poalelungi este o prezenţă mult prea discretă în peisajul medical local. O dovedeşte atât lipsa oricăror fotografii de pe reţelele de socializare sau din mediul online, cât şi dorinţa sa exprimată în mod elegant de a nu fi subiect de publicitate. Chiar şi fără fotografie, Opinia Online doreşte să îi dedice un scurt review şi să îl includă în rubrica “Personalitatea zilei”.

Preocupat de articolele şi studiile ştiinţifice, precum şi de pacienţii săi, dr. Tudorel Poalelungi este un profesionist desăvârşit şi mai ales, cu suflet. Din modul în care își tratează pacienții, se vede că este un medic dăruit, care îşi face meseria din pasiune şi dragoste de semeni.

Chiar dacă face parte din categoria celor foarte puţini care nu au pagină de Facebook, dr. Poalelungi are numeroase review-uri pozitive în mediul online, pe grupurile de “Mămici constănţene” şi diverse alte forumuri. Acesta face parte din echipa medicală Aquaclinic şi poate fi găsit de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00, la sediul din Bulevardul Tomis, situat vis-a-vis de sensul giratoriu de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sfântul Andrei”. Printre altele, aici puteţi fi testaţi şi cu FotoFinder Vexia, singurul sistem complet automatizat care vă arată dacă aveţi cancer de piele, o testare obligatorie mai ales în perioada verii.

Felicitări, domnule doctor, pentru calitatea actului medical şi am dori să regăsim aceeaşi atitudine binevoitoare, dezinteresată şi deschisă unei bune comunicări medic – pacient şi în cazul altor medici constănţeni!

Loading...
SHARE