TURCAN:”PSD A ADUS ÎN PIAȚĂ VICTORIEI PERSOANE ASOCIATE GRUPĂRILOR INTERLOPE”

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a declarat, vineri seara, că există deja numeroase semnale că PSD a adus în Piaţa Victoriei persoane asociate grupărilor interlope, aceleaşi care l-au însoţit pe Liviu Dragnea la DNA sau la instanţă, scrie Mediafax.

”Jandarmii sunt folosiţi să reprime proteste democratice la adresa hoţiei acestei guvernări. De asemenea, există deja numeroase semnale că PSD a adus în Piaţa Victoriei persoane asociate grupărilor interlope. Aceleaşi care l-au însoţit pe Dragnea la DNA sau la instanţă”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Ea a mai afirmat că este cu atât mai grav cu cât unele dintre acestea se aflau în atenţia Ministerului Afacerilor Interne.

”PNL va face tot ce îi stă în putinţă ca vinovaţii, indiferent de statutul lor actual, să fie aduşi în faţa justiţiei pentru deturnarea unui eveniment democratic, la care cetăţenii manifestă pentru respectarea drepturilor lor constituţionale. Dragnea tremură de frică în faţa poporului lui. O foloseşte pe Carmen Dan şi loveşte deopotrivă în manifestanţi, în imaginea diasporei şi în Jandarmerie ca instituţie”, a adăugat Turcan.

Loading...
SHARE