SENATORUL USR VLAD ANDREESCU, DEZAMĂGIT DE GUVERN

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a relatat, vineri seara, că fiica sa a avut nevoie de intervenţia medicilor, deoarece a fost intoxicată cu gaze lacrimogene împrăştiate în timpul protestului din Piaţa Victoriei, potrivit Mediafax.

Ştiţi cum e să te întâlneşti cu propriul tău copil, transportat pe targă, în stare de inconştienţă către un echipaj SMURD? Fetele mele erau cu mine la protest. Una dintre ele a înaintat puţin, cu o prietenă a ei, în dreptul primelor mese de la girafă. Acolo a inhalat gazele împrăştiate de forţele de ordine. Şi-a pierdut cunoştinţa. Noi o pierdusem din vedere şi am început să o căutăm. Credeam doar că întârzie un pic mai în faţă… Deodată, am văzut paramedicii care transportau pe targă o adolescentă de 16 ani. Unul dintre voluntarii care transportau targa mi-a strigat: Domnule Alexandrescu, este fata dumneavoastră!”, a povestit pe Facebook senatorul USR Vlad Alexandrescu.

El a mai spus că s-a alăturat voluntarilor SMURD în goană şi a urcat în camion.

”A urmat resuscitarea, cu oxigen şi monitorizare a inimii. Mulţumesc echipei de intervenţie! Cum e ca un guvern să-şi gazeze proprii cetăţeni? Şi pe copii! Să le facă rău ca să-şi asigure liniştea? Au aruncat cu gaze lacrimogene in mijlocul mulţimii. N-a contat că erau copii, bătrâni, oameni bolnavi. Mii de persoane paşnice au fost lovite de nori de gaze, sufocându-se şi lăcrimând şiroaie”, a adăugat Alexandrescu.

Loading...
SHARE