ASTĂZI SE DESCHIDE, LA MAMAIA,TÂRGUL GAUDEAMUS LITORAL

Cea de-a X-a ediţie a Târgului Gaudeamus Litoral ia startul astăzi, 11 august, de la ora 17.00, la Mamaia, într-un pavilion expoziţional amplasat în piațeta Perla. Cel mai aşteptat eveniment cultural estival de la malul mării se va desfăşura în perioada 11 – 15 august, între orele 15.00 – 23.00.

Târgul Gaudeamus este organizat de Radio România – Echipa Gaudeamus şi Radio România Constanţa, în parteneriat cu Primăria Constanța, iar intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Gaudeamus Litoral 2018 are loc sub egida Centenarului Marii Uniri şi marchează, totodată, sărbătorirea a 90 de ani de radiofonie românească.

Oferta bogată şi atractivă a ediţiei, care include toate ingredientele pentru o adevărată sărbătoare la malul mării, în vârf de sezon estival, este pe măsura momentului aniversar. Organizatorii anunţă câteva dintre atracţiile ediţiei: mii de titluri la preţuri extra-sezon, pentru toate gusturile, preferinţele şi bugetele, numai bune de luat la plajă, Tombola Gaudeamus, cu zeci de premii extrem de generoase, oferite zilnic, la fiecare 90 de minute, celor mai norocoşi participanţi, un program de evenimente variat, care va culmina cu spectacolul extraordinar susţinut de Orchestra de Muzică Populară Radio, marţi, 14 august, între orele 20:00 şi 22:00, pe scena amplasată în Piaţeta Perla. Nu va lipsi nici deja tradiţionalul concurs Miss Lectura, având ca premiu o tabletă. De asemenea, Standul Centenar reuneşte o selecţie generoasă de volume cu această tematică.

 

SHARE