ADRIAN ȚUȚUIANU, DECLARAȚII INCENDIARE

Vicepreședintele PSD Adrian Ţuţuianu a declarat că partidele de Opoziţie, în special PNL şi USR, au organizat protestul din Piața Victoriei, iar diaspora este doar invocată, conform b1.ro.

Social-democratul a susținut că e dreptul oricărui cetățean să ceară guvernului diverse lucruri, dar guvernele și majoritățile parlamentare nu se schimbă cu strada.

”Este dreptul şi al diasporei să protesteze, dar eu cred că în momentul acesta diaspora este doar invocată, nu există o participare, să spunem, consistentă, importantă din partea diasporei şi acest miting are o participare internă foarte mare şi câţiva oameni care au venit din diverse zone ale Europei, nu ştiu, motivat sau nemotivat să protesteze.

Ceea ce este de asemenea cert, asta o putem desprinde din spaţiul virtual, e că partidele politice din Opoziţie şi în special PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai acestor proteste şi cei care mobilizează oamenii. În spaţiul online, cred că aţi văzut cu toţii, că astăzi, în Târgovişte, de la ora 16.00 se pleacă în Bucureşti. De asemenea în toate localităţile din sudul judeţului, unde primarii sunt liberali, sunt organizate activităţi de deplasare spre Bucureşti cu ideea de a participa la acest protest”, a declarat Adrian Ţuţuianu, citat de Agerpres.

El a mai spus că protestul trebuie asumat: ”protestul trebuie asumat. Vă rog să observaţi că toate protestele din ultimii doi ani aproape sunt neasumate de către organizatori, ceea ce înseamnă că cei care le organizează preferă să stea undeva în spatele scenei, sunt nişte păpuşari care îşi urmăresc interesele de natură politică şi nu neapărat soluţionarea unor revendicări care ar putea să fie legitime. De asemenea, vă rog să observaţi că există numeroase încercări de provocare a forţelor de ordine”.

Loading...
SHARE