MARIANA GÂJU: “NICIODATĂ NU ESTE PREA MULT, ATUNCI CÂND INVESTIM ÎN EDUCAŢIA COPIILOR“

Joi, 9 august, a fost semnat protocolul de colaborare intre Primăria comunei Cumpăna si Asociația Baschet Club Athletic Constanța, în vederea demarării proiectului „Baschet Made in Cumpăna“. Evenimentul a fost găzduit de Sala de Sport din cadrul Campusului Școlar al liceului tehnologic „Nicolae Dumitrescu”

Acest proiect, ofera tinerilor comunei Cumpana posibilitatea de a practica unul dintre cele mai iubite sporturi de echipa, in ultimii ani baschetul devenind un sport extrem de popular si in Romania.

La eveniment au fost prezenți Mariana Gâju – primarul comunei Cumpăna, Elena Frâncu – fost director al Direcție pentru Sport și Tineret a județului Constanța, preseditele Clubului Sportiv „Victoria Cumpana”, Mariana Solomon – director executiv al DJST Constanţa, Andrei Talpeș – preşedintele Baschet Club Athletic Constanța, Alexandru Olteanu  – antrenor Baschet Club Athletic Constanța, Ion Răuță – directorul executiv al Clubului Sportiv „Victoria Cumpana”. De la eveniment nu au lipsit nici micii sportivi ce-si desfasoara activitatea in cadrul acestui club.

„Niciodată nu este prea mult, atunci când investim în educația copiilor. Sportul este o activitate școlară și extrașcolară care menține copiii sănătoși, activi, ageri, îi formează să fie oameni adevărați. Sportul ne-a învățat ce înseamnă respectul, să știm să câștigăm și să pierdem. Noi, adminsitrația publică locală, în colaborare cu Asociația Baschet Club Athletic Constanța, vom instrui copii în această disciplină. Ne dorim să atragem 400 de tineri care vor face baschet, mai ales că pe 30 septembrie dorim sa inauguram și complexul sportiv „Sfantul Nicolae“, a declarat primarul Mariana Gâju.

„La Cumpăna sportul este un mod de viață, infrastructura este la un nivel care nu se mai regăsește nicăieri în județul Constanța!” (Andrei Talpeș, Team Manager BC Athletic Constanța)

Loading...
SHARE