EXCLUSIV, DIN MADAGASCAR! GIMNASTUL MIRCEA ZAMFIR S-A ALĂTURAT EMISIUNII ”ULTIMUL TRIB”

Campionul mondial la gimnastică aerobică, Mircea Zamfir, s-a alăturat emisiunii ”Ultimul trib”, difuzată de Antena 1, alături de încă șase sportivi. Lupta gimnastului are un scop măreț. Dacă acesta va reuși să câștige premiul în valoare de 100.000 de euro, multe suflete oropsite de soartă vor zâmbi pentru prima dată în viață. După cum prea bine știti, gimnastul Mircea Zamfir, alături de colega sa, Cristina Elena Marin, sunt îngerii fără aripi ai celor mai puțini norocoși. Prin ONG-ul ”INIMI DE CAMPIONI”, Mircea Zamfir ne dă o lecție de viață. Dacă vrem să facem lumea mai bună, trebuie să ne implicăm și să dăruim măcar un pic din ce avem. 

 

”Participarea mea la emisiunea “Ultimul trib” înseamnă în primul rând promovarea ONG-ului “Inimi de campioni” pe care l-am înființat cu toată inima pentru a ajuta copiii. De când au apărut în viața mea cele 2 fetițe mi-am dat seama că pe lângă nevoile de baza ale copiilor, aceștia se usucă pur și simplu dacă nu au dragoste si atentie. Dacă Dumnezeu mă va ajuta să câștig acest premiu, o bună parte din bani  o voi dona pentru a ajuta cât putem de multe sufletele mari în trupuri mici”, a declarat pentru Opinia Online, gimnastul Mircea Zamfir.

 

 

”Ultimul trib”, cea mai nouă provocare Antena 1 Cea mai nouă provocare marca Antena 1, ”Ultimul trib”, va trimite trei grupuri extrem de curajoase și de puternice într-o aventură într-un tărâm în care adrenalina domnește, Madagascar! Simțurile și abilitățile concurenților vor fi testate la maxim pe celebra insulă africană. Cele trei triburi sunt formate din sportivi, vedete și oameni de rând. Din tribul sportivilor fac parte și fotbalistul Dani Chiriță, luptătorul de kickboxing Alex Filip, instructorul de fitness Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Ioana Șulea și Roxana Chiperi.

 

Mircea Zamfir, sportivul cu suflet de aur  Povestea lui Mircea Zamfir a început în sala de antrenament de gimnastică artistică a clubului Steaua, la 4 ani jumatate. Cu toate că motivul inițial pentru care a ajuns să facă gimnastică a fost o problemă la picioare pentru care avea nevoie de sport, în timp a devenit un stil de viață și a ajuns să facă performanță în acest sport!

După 12 ani de gimnastică artistică a ajuns să parte din lotul național de juniori, dar în urma unei accidentări și a sugestiilor prietenilor și antrenorilor a decis să treacă la gimnastică aerobică! Sport în care a reușit să aibă rezultate excepționale!

 

 

 

 

 

 

Loading...
SHARE