HALEP ”A RĂPUS-O” PE VENUS WILLIAMS

Simona Halep (1 WTA) a reuşit astă-noapte o adevărată demonstraţie de forţă, la Rogers Cup, de la Montreal (Canada), turneu al cărui program a fost dat peste cap din cauza ploilor din ultimele zile, informează Mediafax.

Potrivit sursei citate, după ce o învinsese ieri, în trei seturi, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, la doar câteva ore distanţă, eleva lui Darren Cahill a intrat din nou în arenă.

De această dată, în faţa fostului lider mondial, a fost americanca Venus Williams, 38 de ani, actual loc 14 WTA. Halep s-a calificat lejer în sferturile de finală, după un sec 6-2, 6-2, în 72 de minute. Partida a fost întreruptă de ploaie, când tabela afişa, în primul act, 2-1 pentru Halep, dar a fost reluată după mai puţin de 15 minute.

În gameul 4, Venus a făcut o mişcare greşită, şi-a agravat accidentarea la picior, iar leziunea a împiedicat-o să se mai exprime la nivelul obişnuit, până la final.

Halep a reuşit până la final 15 lovituri câştigătoare (Venus 13), a comis 5 erori neforţate (Venus 3) şi a concretizat 5 mingi de break din cele 9 de care a beneficiat (Venus – 1/1). Procentajul primului serviciu pentru Halep s-a ridicat la 67%, în timp ce în dreptul jucătoarei de 38 de ani “reperul” a fost 58% la acest capitol.

Loading...
SHARE