PROIECT GRANDIOS PENTRU TINERI, LA VALU LUI TRAIAN

Cartierul Tinerilor din Valu lui Traian- zona F- se află în continuă dezvoltare. Ideea construirii unui cartier dedicat tinerilor a luat  naștere în anul 2010. Acest proiect grandios al Primăriei Comunei Valu lui Traian include aproape 600 de locuri și este alcătuit din trei zone funcționale, respectiv un centru civic și două zone de loturi acordate gratuit tinerilor. Până în prezent s-au alocat peste 400 de loturi gratuite tinerilor iar edilul urmează introducă și rețeaua de iluminat casnic în noul cartier. Această investiție este în curs și costă 2 136 928,02 lei.

Primarul Comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a construit practic un micuț oraș în interiorul comunei, pentru tineri. De ce spunem asta? Pentru că acest cartier, la finalizarea lucrărilor,  va fi dotat cu de toate: școală, grădiniță și creșă, dispensar și parcuri.

Apa și canalizarea din cartierul construit pentru tinerii din Valu sunt bugetate de RAJA pentru anul 2019.

Mitroi și-a atins toate obiectivele pe care le-a avut la începutul acestui an. Cu pași repezi, primarul comunei Valu lui Traian le arată tuturor cum ar trebui să arate o localitate europeană, prin puterea propriului exemplu.

 

 

Loading...
SHARE