FESTIVALUL WELL SUMMER ÎȘI DĂ STARTUL ÎN WEEKEND

Cea de-a opta ediție a Festivalului Summer Well are loc de vineri până duminică, pe domeniul Știrbey din Buftea, iar în prima zi este anunțat un picnic de noapte, cu Orchestra Simfonică București, arată organizatorii, transmite Mediafax.

Conform sursei citate, festivalul Summer Well 2018 își deschide porțile vineri, de la ora 18.00, pentru ca, în weekend, festivitățile să se desfășoare cu începere de la orele 12.00.

Și în acest an, seara de vineri este dedicată Night Picnic. Conceptul de Night Picnic a fost prezentat publicului pentru prima dată în anul 2017, când organizatorii au extins durata festivalului cu o zi. Publicul va avea parte de un concert al Orchestrei Simfonice București, care va interpreta într-o manieră clasică cele mai cunoscute piese ale trupelor ce vor concerta în acest an în festival.

Surpriza pregătită este Rhye, proiectul muzical R&B al cântărețului canadian Mike Milosh. Misterios, senzual, Rhye este o combinație sensibilă între o voce divină și o percuție senzorială, spun organizatorii. Cu ocazia Summer Well 2018, Rhye concertează în premieră în România. Intrarea la Night Picnic este gratuită pentru posesorii abonamentelor și biletelor Summer Well.

Loading...
SHARE