VICEPRIMARUL CAPITALEI: MITINGUL DIN 10 AUGUST “NU ESTE ASUMAT DE NIMENI”

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, astăzi, că preşedintele Federaţiei Românilor de Pretutindeni „a dus în derizoriu autorităţile” după ce a declarat că nu-şi mai asumă manifestarea din data de 10 august.

„O atitudine neserioasă ca şi prima solicitare pe care acest domn, care are domiciliul în Anglia, a făcut-o. S-a jucat cu o chestiune de o asemenea importanţă, şi-a dorit escaladarea în spaţiul public a unei astfel de situaţii, lucru care a dus în acest moment la nimic altceva decât să realizeze că acest gen de discurs nu este unul matur, şi pentru o societate în care valorile fundamentale, siguranţa organizării şi a faptului că toţi trebuie, pe de-o parte ca participanţi, dar şi ca locuitori ai Municipiului Bucureşti trebuie să le avem drept garanţie (…) Nu şi-a dorit decât să ducă în derizoriu autorităţile române, care au tratat cu atenţie solicitarea dumnealui, motiv pentru care aţi putut vedea, public, care este poziţia dumnealui la acest moment”, a declarat Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, citat de Mediafax.

Potrivit lui Bădulescu, Emanuel Cioacă nu are niciun fel de răspundere în cazul în care în timpul manifestaţiei de vineri s-ar ajunge la incidente.

„În acest moment, dumnealui nu a făcut altceva decât să spună că nu-şi asumă şi nu este organizatorul manifestaţiei din data de 10 august. Din aceste moment, practic, dumnealui nu mai are nicio răspundere în care s-ar ajunge la alte situaţii (incidente – n.red.) Grav este că ne jucăm cu astfel de acţiuni şi cu astfel de atitudini inconştiente, ale unor oameni care nu au nimic de-a face cu buna credinţă, ci se joacă cu valori precum viclenia şi nimic altceva decât să aducă la nivelul comunităţii în care lansează astfel de acţiuni lucruri care nu fac bine nimănui. Dumnealui poate să spună orice, pentru că a spus orice şi în cerere şi ulterior. De aici şi până a ne uita în gura unuia care vrea să iasă din anonimat este un drum lung. Nu mai avem cereri care să fie luate în discuţie”, a mai precizat Bădulescu.

Loading...
SHARE