SEARA LUI ZORBA ÎN AJUN DE SFÂNTA MARIE, CU IONUŢ GALANI

În ajun de Sfânta Marie, interpretul constănţean de muzică grecească, Ionuţ Galani, le propune tuturor iubitorilor ritmurilor elene, constănţeni şi turişti deopotrivă, o seară incendiară. Alături de Mircea Cazan şi Ansamblul Astras, cântăreţul aromân cu origini greceşti invită publicul de la malul mării, pe 14 august, de la ora 21.00, la restaurantul Dorna din staţiunea Mamaia, la “Seara lui Zorba”, cu muzică grecească live şi dansuri specifice însoritei Elade. Desigur că nu va lipsi tradiţionalul show al spartului de farfurii, iar organizatorii de la Deka Events promit şi alte surprize. Preţul biletelor este de 50 de lei.

Artistul care l-a avut ca mentor pe regretatul Jean Constantin este pasionat din copilărie de muzica grecească, mai ales că are origini aromâne şi elene, din partea bunicilor. Ionuţ Galani a înregistrat, de-a lungul timpului, mai multe albume de succes, printre care: „Palamakia”, „Cu luna eu vorbesc”, „35 live Tranda Pende” şi „Greek Summer”.
În această toamnă, cariera artistului în vârstă de 40 de ani va cunoaşte un moment important, întrucât Galani va cânta în deschiderea concertului pe care cântăreţul Vasilis Karras, o adevărată legendă a muzicii greceşti, îl va susţine, pe 14 octombrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti.

 

Loading...
SHARE