ILIE NĂSTASE, ÎNŞELAT DE SOŢIE ŞI ACUZAT DE FURT

Ilie Năstase este implicat într-un nou scandal de proporţii. După ce a acceptat cu… seninătate şi resemnare faptul că încă soţia sa, Brigitte, l-a înşelat, ba mai mult, aceasta a recunoscut acest lucru şi public, iată că fostul tenisman este acuzat şi de furt. Năstase este acuzat de soţia sa că a intrat abuziv în locuinţa în care femeia se mutase după despărţire şi că i-ar fi furat genţi şi pantofi.

Aflată în concediu în afara ţării, Brigitte a sunat la 112 şi a reclamat presupusa spargere. Poliţiştii au mers la fața locului şi au descoperit că Năstase a intrat pe fereastră, a luat mai multe lucruri şi a plecat. Fostul tenismen susţine că a recuperat doar ce i-a dăruit nevestei în timpul relaţiei.

Reconstituind firul evenimentelor, se pare că fostul tenisman a mers în Pipera, unde s-a mutat de câteva luni Brigitte, ultima soţie de care vrea să divorţeze. Fostul sportiv ar fi intrat în vilă pe fereastră, după ce a constatat că uşa e închisă, susţine menajera filipineză, care se afla în imobil. Aceasta a sunat-o imediat pe Brigitte, când a văzut că Ilie Năstase ia mai multe articole vestimentare, pantofi, un parfum, dar şi câteva genţi scumpe. Soţia lui Năstase, aflată în Turcia, cu noul iubit, a cerut ajutor la 112.

Pe de altă parte, Ilie Năstase recunoaşte că a mers acasă la Brigitte, însă spune că nu a făcut altceva decât să ia ce era al lui. “Casa e și a mea, cum, să îmi sparg casa mie?!. Că nu înțeleg. Ce fereastră…. eu am luat doar ce e al meu… pantofii mei”, a explicat acesta într-o declaraţie făcută pentru stirileprotv.ro.

Cum casa cumpărată de Brigitte este dobândită în timpul căsătoriei, iar bunurile soţilor sunt comune, este posibil ca poliţiştii să nu confirme intrarea prin efracţie şi furtul unor bunuri valoroase.

Loading...
SHARE