UNDE A FOST ADMISA FIICA MINISTRULUI EDUCATIEI

Fiica Ministrului Educatiei Prof.Univ.Dr. Valentin Popa a trecut cu brio de admiterea la facultate. Aceasta a fost laudata de tatal ei, iar reactiile nu s-au lasat asteptate.

Iata ce a declarat Ministrul Educatiei, de data aceasta, in calitate de parinte:

„Au fost foarte mulţi jurnalişti preocupaţi de rezultatele fiicei mele la examenul de admitere la facultate. Nu cred că acesta este un subiect de presă care să intereseze opinia publică. Sunt subiecte mult mai bune, cum este situaţia de la Medicină de la Cluj, unde un candidat a luat media 10 după mulţi ani. În privinţa fiicei mele, doresc doar să asigur o informare corectă asupra situaţiei.

Într-adevăr, la examenul de admitere la Medicină în Cluj a avut o zi puţin mai proastă poate din cauza presiunii, dar fiica mea cu o zi înainte a susţinut şi examenul de admitere la medicină veterinară”, a declarat ministrul Educaţiei Valentin Popa joi, în cadrul unei conferinţe de presă pentru prezentarea raportului de bilanţ la şase luni de mandat, scrie News.ro.

El a spus că fiica sa a obţinut nota 9,16, intrând la Medicină Veterinară pe un loc la buget, în timp ce la Facultatea de Medicină a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu a luat nota 9,48 la examenul de admitere, intrând şi aici pe loc bugetat.

„Aşadar, mă declar foarte mândru de fiicele mele şi doresc părinţilor din România să aibă fii cel puţin la fel de buni cum sunt fetele noastre”, a mai spus Valentin Popa.

 

 

sursa foto: Digi24

Loading...
SHARE