FIICA ANDREEI ESCA, CU IUBITUL LA UNTOLD

Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, s-au asortat în a treia zi de la super festivalul Untold. În cadrul unui interviu oferit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, fiica Andreei Esca a dezvăluit care dintre artiștii care au făcut show pe Cluj Arena a impresionat-o, dar și despre faptul că prezentatoarea TV a venit și ea la prestigiosul eveniment de muzică electronică. Împreună cu cei doi artiști au fost Lino Golden și iubita lui.

În timp ce iubitul ei a îmbrăcat un tricou alb, Alexia Eram a purtat o bustieră albă și, deși avea sutien, tot i  se vedeau sânii. Fiica Andreei Esca a dezvăluit că e prima dată când vine la Untold și că a fost foarte impresionată de organizare. Într-un interviu dat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Alexia Eram a spus că dintre toți invitații renumiți care au urcat pe scena de la Cluj Arena a impresionat-o DJ Tiesto.

“Ginerele” Andreei Esca a mărturisit că profită la maximum de fiecare zi petrecută cu Alexia Eram, nu doar acum… că știe că va pleca în Anglia la studii.

Artistul Mario Fresh este „fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Goldenau trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz. Mario Fresh are o relaţie de iubire cu Alexia Eram, fata Andreei Esca. Cei doi tineri şi-au început povestea de dragoste pe 30 iulie 2016.

 

sursa: cancan.ro

Loading...
SHARE