CUM SE REFACE VICTOR HĂNESCU DUPĂ DIVORŢUL DE 4 MILIOANE DE EURO

Săptămâna aceasta a fost zguduită de vestea unui divorţ răsunător: unul dintre cei mai mari jucători de tenis pe care i-a dat România, Victor Hănescu şi soţia sa, Andreea, au divorţat! Fostul număr 29 ATP a preferat să păstreze discreţia şi a preferat să facă anunţul separării de cea care i-a stat alături vreme de şapte ani şi i-a dăruit doi copii printr-un comunicat sec: “Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă focusul nostru rămâne pe menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri”. 

Zilele trecute, imediat după divorţ, Hănescu a fost surprins de paparazzi într-o formă deloc de invidiat. Îmbrăcat lejer, în pantaloni negri scurţi şi tricou roşu, fostul tenisman a fost văzut în Parcul Herăstrău din Capitală, abătut şi îngândurat. Acesta s-a întâlnit cu un prieten, alături de care a făcut câţiva paşi, apoi cei doi s-au aşezat la o terasă şi, cu siguranţă, în centrul discuţiilor a stat greaua cumpănă din viaţa fostului jucător de tenis.

Victor Hănescu s-a retras din tenis în 2015, după o carieră de peste 15 ani, în care a câştigat  aproximativ 4,2 milioane de dolari. Acesta a mai investit şi într-o şcoală de tenis care îi poartă numele.

Împreună cu soţia de care a divorţat, Hănescu deţine o vilă în Bucureşti şi un apartament de lux la Mamaia, care a costat aproximativ 300.000 de euro. Rămâne de văzut cum vor decide cei doi foşti soţi să-şi împartă bunurile, astfel încât cei doi copii ai cuplului să nu fie foarte afectaţi.

Loading...
SHARE