AFLA DIN CE AFACERI A FACUT CRISTI BORCEA BANI

Revoluția din 1989 l-a prins cu bani frumoși pe omul de afaceri Cristi Borcea.Întrebat dacă era adevărat că se spunea că ar fi câștigat 100.000 de lei pe zi din bișnița cu butelii, Cristi Borcea a răspuns clar: „Da”.

Omul de afaceri a explicat ce făcea cu banii la acea vreme, dar a și dezvăluit cu ce sumă l-a prins Revoluția din 1989.

„Schimbam mașina la două-trei luni. Mă dis­tram, mergeam la restaurante și cam atât. Nu prea aveai ce să faci cu banii pe-atunci. M-a prins Revo­luţia cu vreo 600 000 de lei în carcasa de la ușa de la mașină. Dădeam tapiţeria jos și-acolo-i ascun­deam. Nu puteai să-i ţii în casă. Chiar n-aveai ce să faci cu banii. Nici să călătorești nu puteai. Cum s-a dat drumul, am plecat în Turcia. Apoi, în Italia, la Campionatul Mondial de Fotbal din 90”, a afirmat Cristi Borcea.

Omul de afaceri Cristi Borcea formează un cuplu în prezent cu Valentina Pelinel, împreună cu care are un fiu, Milan. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.

 

 

 

sursa: libertatea

Loading...
SHARE