MIHAELA RADULESCU, LA CEAS ANIVERSAR IN VACANTA DE VIS

Ieri a fost o zi importantă în cuplul Mihaela Rădulescu – Felix Baumgartner! Mihaela a împlinit 49 de ani și, chiar la ceas aniversar, ea le-a împărtășit fanilor cum arată ziua ei de naștere. Vedeta a făcut publică o poză incendiară din vacanța de cinci stele în care se află cu logodnicul său, Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu  este o vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune. Este unul dintre membrii juriului emisiunii „Românii au talent” (Pro Tv).Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc.

Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm”, fiind urmată de „Weekend abc”, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

A fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. timp de doi ani (1997–1999).

A fost căsătorită apoi timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008. Au împreună un fiu, Ayan. În urma divorțului, Mihaela Rădulescu și-a păstrat, în acte, numele Schwartzenberg. După divorț, a început o relație cu prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 (Neața cu Răzvan și Dani), Dani Oțil.

După despărțirea de Dani Oțil, Mihaela Rădulescu a început o relație cu Felix Baumgartner, sportiv și antreprenor austriac cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012. În august 2014 a decedat tatăl Mihaelei Rădulescu.

 

 

sursa foto: cancan.ro

Loading...
SHARE