SUPORTERII ŞI CONDUCEREA SSC FARUL AU FOST ASTĂZI LA ŞEDINŢA DE CONSILIU LOCAL

Astăzi a avut loc şedinţa Consiliului Local al municipiului Constanţa, la care au fost preyenţi câţiva suporteri, dar şi conducători ai echipei de fotbal SSC Farul. Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter constănţean, a luat cuvântul şi a spus tot ceea ce îi macină pe cei de la SSC Farul. Acesta a solicitat că, după ce stadionul “Farul” va ajunge la Ministerul Tineretului şi Sportului, în acest sens fiind dată o hotărâre de guvern, SSC Farul să îşi poată desfăşura în continuare activitatea pe cea mai mare arenă din Constanţa.

“Am venit aici în primul rând să vă mulţumesc că în primă fayă ne-aţi acordat stadionul. Nu ştiu cine şi de ce a decis apoi să nu îl mai primim. Ni se pun numai piedici. Vrem să ni-l oferiţi în continuare contra cost. În ultimele yile s-au făcut fel de fel de presiuni ca să renunţăm. Ieri am fost în real pericol de desfiinţare, dar datorită lui Gheorghe Hagi, vom juca la Ovidiu în prima etapă cu Poli Timişoara. Îi mulţumim pe această cale. S-au distrus echipe în sportul constănţean. Doriţi să ne închideţi şi pe noi?” , au fost cuvintele lui Sorin Mihăilescu.

Ceea ce a spus fostul şef de galerie al echipei FC Farul Constanţa, vine în urma inspecţiei de ieri care a avut loc la stadionul “Farul”. Jandarmeria a luat decizia să nu omolegheze stadionul, pe motivul ridicol că porţile de la intrarea în arenă nu au turnicheţi cu numărătoare.

SHARE