SALATĂ CU PUI ŞI RUCOLA

INGREDIENTE

  •  2 piepţi de pui
  •  300 g rucola
  •  1 salată verde
  •  3-4 roşii
  •  1 ardei roşu
  •  sare, piper, cimbru – după gust
  •  1 ceapă roşie
  •  2 linguri ulei de măsline
  •  1-2 lingurite oţet balsamic
  •  zeama de la o lămâie
  • Curăţă şi spală salata verde şi rucola şi se lasă să se scurgă.Curăţă ceapa, ardeiul şi taie-le cubuleţe, ca pentru salată. Rupe frunzele de salată şi rucola şi se pun într-un bol împreună cu celelalte legume.
  • Separat, spală pieptul în câteva ape şi lasă să se scurgă. Taie fâşii, se condimentează cu sare, piper şi cimbru, unge cu unt şi lasă așa câteva minute.
  • În acest timp, pregăteşte grătarul și pune bucăţile de piept, la rumenit. Se întorc la intervale de 5 minute, ca să nu se ardă.
  • Pieptul de pui se taie bucățele care se pun în bol împreună cu salata, roşiile tăiate felii şi celelalte legume şi se condimentează cu sare, piper şi ulei de măsline. Adaugă oţetul balsamic şi zeamă de lămâie, după gust.
SHARE