DOLIU ÎN FAMILIA LUI PEPE

Familia lui Pepe este în doliu, după ce uchiul acestuia s-a stins din viață. Pe o rețea de socializare, fratele îndrăgitului cântăreț a postat o poză cu unchiul lor și un mesaj emoționant.

„Drum bun printre stele, unchiule!”, a scris Gianni.

Pepe, un artist complet Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, este un muzician, compozitor, producător, interpret, actor și prezentator de televiziune.

A studiat, între anii 1993-1998, cursul de canto-clasic de la Școala populară de artă, sub îndrumarea profesorului, criticului muzical și compozitorului Camelia Dăscălescu. Ca să-mi plătesc lecțiile de canto, eu am muncit pe brânci. Am făcut o grămadă de lucruri: am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine sau de cafea… Niciodată nu mi-a fost rușine …, după cum spunea într-un interviu.

A debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe “Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. În vara anului 1999, “Latin Express” a câștigat premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara, iar ulterior locul II la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa “Nu te mai doresc”. .

A urmat un videoclip, și după aceea albumul “Pasiune”.

Din 2000 până în prezent, evolueză individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.

SHARE