DAN VOICULESCU PUNE ȚARA LA CALE CU ”REGINA TELEVIZIUNILOR”

Dan Voiculescu, unul dintre cei mai înstăriți români, a luat prânzul cu fiica sa,  moștenitoarea Antenelor, Camelia. Regina televiziunilor și tatăl ei au fost surprinși de paparazzi CANCAN, într-un restaurant de fițe din zona Băneasa. Cei doi s-au ospătat cu tot felul de bunătați și au pus țara la cale.

În urmă cu aproximativ un an, mogulul a fost eliberat din închisoare. Acesta a preferat să stea departe de ochii cârcotașilor și s-a focusat asupra familiei și afacerilor pe care le conduce.

”Regina Televiziunilor”  este una dintre fiicele sale. Voiculescu a avut încredere deplină în aceasta și i-a încredința soarta ”Antenelor”.

DAN VOICULESCU, CEL MAI CONTROVESAT MOGUL 

Dan Voiculescu este un politician român, fost om de afaceri, președinte fondator al Partidului Conservator (fostul Partidul Umanist Român) fondator al doctrinei umaniste în România. În trei legislaturi a fost ales senator de București. În primele două legislaturi a demisionat în ultimul an de mandat, determinând astfel mutarea proceselor sale de la ÎCCJ la Tribunalul București. Alegerea sa în cel de-al treilea mandat de senator, în anul 2012, a determinat declinarea de competență a Tribunalului București în favoarea ÎCCJ. A treia demisie din Senat a dus la o nouă mutare a dosarului de la ÎCCJ la Tribunalul București, în anul 2013.

Conform Top 300 Capital, familia Voiculescu deținea aproximativ 600-650 de milioane de euro în anul 2012. Este fondatorul Intact Media Group, trust de presă ce cuprinde televiziuni, publicații.

La 8 august 2014, a fost condamnat printr-o sentință definitivă la executarea unei pedepse de 10 ani de închisoare, în dosarul ICA. După aproape trei ani de detenție, în data de 18 iulie 2017, Tribunalul București a decis eliberarea condiționată a lui Dan Voiculescu.

SHARE