VALENTIN VRABIE REABILITEAZĂ LICEUL TEORETIC ”NICOLAE BĂLCESCU”

Cine îl critică pe Valentin Vrabie, rău face. Primarul din Medgidia nu se odihnește o clipă și în fiecare zi rezolvă lucruri importante și chiar vitale pentru medgidieni. După ce a semnat contractul de reabilitare al dispensarului din cadrul ambulatoriului de la Spitalul Medgidia, Valentin Vrabie a trecut acum la un nou proiect. Edilul a anunțat pe pagina sa de facebook că a demarat o nouă acțiune. Vrabie a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea liceului teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia. Astfel, elevii di această unitate de învățământ vor putea studia în condiții mult mai bune și mai moderne decât până acum. Iată ce a postat Valentin Vrabie pe facebook:

”O NOUĂ REUȘITĂ PENTRU MEDGIDIENI: SEMNAREA CONTRACTULUI DE FINANȚARE PENTRU REABILITAREA LICEULUI TEORETIC „NICOLAE BĂLCESCU” MEDGIDIA

Având o valoare de 5.452.227,44 lei acesta reprezintă cel de-al cinsprezecelea contract de atragere a fondurilor nerambursabile pe care l-am semnat în cei doi ani de când dumneavoastră, medgidienii, mi-ați acordat votul de încredere.

Valoarea totală a contractelor de finanțare semnate până în prezent este de peste 970 miliarde lei ( 21 milioane euro) și reprezintă garanția că Medgidia este pe drumul dezvoltării iar ce am promis în „Angajamentul pentru Medgidia” începe să se concretizeze cu pași siguri și trainici.

Mulțumesc echipei din primărie care a demonstrat în acești doi ani de zile că prin muncă și determinare a putut atrage banii nerambursabili atât de necesari municipiului nostru!

Datorită acestor oameni minunați, Primăria Medgidia a devenit lider, ajungând astfel pe primul loc în țară în atragerea de fonduri nerambursabile.” , a postat Valentin Vrabie pe contul său personal de facebook.

SHARE