LIVIU VÂRCIU S-A DESPĂRȚIT DE ANDA CĂLIN. ANDREEA BĂNICĂ NE-A EXPLICAT MOTIVUL

În urmă cu câteva zile, Liviu Vârciu a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care anunță despărțirea de Anda Călin, mama celei de-a doua fetițe a artistului. Unii au fost surprinși de această decizie pe care au luat-o cei doi, alții se așteptau la acest moment mai devreme sau mai târziu. Andreea Bănică este prietenă cu Liviu Vârciu de mai mulți ani și a făcut primele declarații despre separarea donjuanului.

Simplul fapt ca doi oameni nu sunt compatibili, asta ii face sa ajunga la un divort si nimic mai mult. Nu conteaza ca el (n.r.: Liviu Varciu) este artist si ca pleaca mult de acasa sau ca ea face nu stiu ce alte lucruri, nu! Pur simplu doi oameni nu se potrivesc si cand nu se potrivesc ajung la divort si separare, a explicat Andreea Bănică.

Întrebată ce fel de femeie crede că i s-ar potrivi lui Vârciu, Andreea a răspuns:

“Sigur eu sunt femeia potrivita pentru Liviu. Stie, stie, mi-a spus-o si alaltaieri seara. Alaltaieri seara am vorbit cu el, l-am sunat dupa anuntul asta, da. Noi suntem amici de-o viata si ne sunam la zile frumoase, zile mai negre, zile mai rele. Asa facem, asa se intampla, dar el este in sufletul nostru. Poti sa il intrebi si Liviu iti va spune ca eu sunt femeia vietii lui. Asa o sa spuna!”.

Ambii părinți au căzut de acord ca niciunul să nu lipsească de la vreun eveniment important din viața micuței, cum ar fi zilele sale de naștere, Crăciunul sau alte momente importante.

SHARE