GABRIEL OPREA – ÎNTÂLNIRE CU LIDERII SINDICATELOR DIN MAI

Preşedintele fondator al UNPR Gabriel Oprea a avut o întâlnire informală cu liderii sindicatelor din Ministerul Afacerilor Interne, iar discuţiile s-au purtat în jurul bunei colaborări care a existat între sindicatele din MAI şi ministrul Afacerilor Interne, în perioada 2014 – 2015.

La discuţii s-a convenit asupra continuării colaborării între UNPR şi sindicatele din MAI pe proiecte care vor veni în sprijinul angajaţilor din instituţiile din domeniul apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

“Preşedintele fondator al UNPR Gabriel Oprea a avut marţi o întâlnire informală cu liderii sindicatelor din Ministerul Afacerilor Interne: Dumitru Coarnă – preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Florin Vîlnei – preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Poliţie ‘SED LEX’, Iulian Surugiu – preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor din Poliţie şi Ionel Babuş – preşedintele Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România ‘Alexandru Ioan Cuza’. S-a făcut trecerea în revistă a proiectelor derulate la Ministerul de Interne şi a măsurilor adoptate de către Gabriel Oprea în mandatul de ministru de interne şi vicepremier pentru securitate naţională. Discuţiile s-au purtat în jurul bunei colaborări care a existat între sindicatele din MAI şi ministrul afacerilor interne, în perioada 2014 – 2015”, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri AGERPRES de UNPR.

SHARE