IULIA ALBU A DEZVĂLUIT CUM ERA PORECLITĂ ÎN COPILĂRIE

Iulia Albu și-a păstrat silueta de-a lungul timpului, însă în copilărie avea numeroase porecle din cauza fizicului ei androginic. Vedeta a dezvăluit că era cea mai înaltă și cea mai slabă din toată școala și era numită „Schelet”, „Scheletron”, „Barză” sau „Girafă”, scrie CANCAN.RO.

Probabil, cea mai înaltă şi cea mai slabă din toată şcoala. Gama de porecle pe care le aveam erau „Schelet”, „Scheletron”, „Barză” sau „Girafă”. Am copilărit jumătate din viaţa mea într-o casă boierească şi am avut privilegiul să învăţ bunele maniere de la mătuşa mea (n.r. Ileana Focşa), o mare actriţă. Beam ceaiul din cești de porţelan de la Rosenthal, iar la 6 ani eu ştiam fiecare fel de mâncare cu ce furculiţă se mănâncă.

La cealaltă bunică a mea, de la Horezu, mama tatălui, lucrurile stăteau cu totul altfel. Cu mătuşa mea aristocrată, când aveam 12 ani, nu ieşeam din casă fără mănuşi şi fără pălărie. În schimb, la ţară, alergam după găini și mâncam miere cu degetul din recipientele bunicului.

Mătuşa mea „regală” avea reguli foarte stricte de la care nu se abătea şi era extraordinar de elegantă. Ţin minte că mergeam la biserică, iar toată ieşirea noastră în oraş era o întreagă poveste. Am fost foarte norocoasă, pe lângă faptul că şi genetic am fost privilegiată, în familia mea fiind şi actori, şi istorici celebri, mărturisea vedeta pentru revista Taifasuri.

SHARE