EXCLUSIV! ONIȘOR NICOREC: ”NU LĂSAȚI ECHIPA SĂ MOARĂ! LUPTAȚI PENTRU CEEA CE IUBIȚI CEL MAI MULT!”

În urmă cu câteva zile, Opinia Online a publicat un articol legat de Mihai Onișor Nicorec, un  fotbalist care a activat la FC Farul Constanța. Atunci, redactorii noștri nu au putut să ia legătura cu Nicorec, însă așa cum am promis, l-am contactat în cele din urmă și ne-a oferit un amplu interviu, despre care putem scrie multe materiale frumoase. Nicorec s-a declarat încântat de perioada pe care a petrecut-o la Farul și își aduce aminte de colegi, oamenii din staff-ul tehnic, dar și de suporterii care l-au impresionat.

”Pentru mine a fost o experiență foarte frumoasă Farul Constanța. Eu, împreună cu familia mea, ne-am simțit foarte bine la Constanța. Am întâlnit oameni foarte de treabă acolo. Barbu, nea Costa, Gică Mina, oameni care știu ce înseamnă fotbalul. Am fost un grup foarte unit de jucători. ”Mai puțin Pătulea”. Glumesc. Tot timpul mă tachinam cu Adi. A fost o perioadă superbă. Iar suporterii, au fost și sunt în continuare incredibili. Tot respectul pentru acești oameni minunați. Eu am ajuns la Constanța datorită lui Sorin Chițu.” , a declarat în exclusivitate pentru Opinia Online Mihai Nicorec.

Având în vedere problemele prin care trece în prezent clubul SSC Farul, nu ne-am putut abține să nu îl întrebăm pe Mihai Nicorec ce părere are. Acesta ne-a rugat să îi redăm cuvintele exact așa cum le-a rostit. Nicorec crede că este un lucru bun că Marica vrea să se implice la Farul, dar a specificat că nu știe ce probleme sunt la club și că nu vrea să intre în polemică cu nimeni. Crede însă că suporterii ar trebui să fie ajutați de orice persoană care este potentă financiar și să ducă echipa pe prima scenă a fotbalului românesc, acolo unde îi este locul.

”Jos pălăria pentru Marica, că vrea să se implice. Problema este că trebuie să aibă un plan bine stabilit și să vorbească cu suporterii. Trebuie să se ajungă la un numitor comun. Nu pot să comentez eu prea mult, pentru că nu cunosc situația. Doar am mai citit niște articole prin presă. Cred că poate exista o cale de înțelegere. Este spre binele orașului ca echipa să continue. dacă nu vine cineva potent financiar, le va fi foarte greu. Sper să se înțeleagă și să fie bine pentru Constanța.” , a mai adăugat Mihai Onișor Nicorec.

Cu alte materiale legate de Mihai Onișor Nicorec vom reveni în edițiile următoare ale ziarului Opinia Online. Fotbalistul a ținut să transmită prin intermediul nostru un mesaj către toți suporterii farului.

”Trebuie să nu vă dați bătuți. Luptați în continuare pentru ceea ce iubiți cel mai mult. Farul reprezintă pentru voi a doua casă. Jos pălăria pentru voi și vă respect!”

SHARE