CROAȚIA ÎNVINGE RUSIA ȘI MERGE ÎN SEMIFINALELE MONDIALULUI

Croaţia s-a calificat pentru a doua oară în istorie în semifinalele Mondialului. Rakitic a transformat penalty-ul decisiv, care a lăsat Rusia acasă. Croaţia se va lupta cu Anglia pentru un loc în finală.

Croaţia a tras lozul câştigător la loteria penalty-urilor şi s-a calificat în semifinalele Mondialului. Raktic a marcat golul decisiv în duelul cu Rusia. Gazdele turneului final începuseră perfect meciul. Cheryshev a înscris cu o superexecuţie. A fost al patrulea gol de la acest Mondial pentru mijlocaşul lui Villarreal. Ruşii nu au apucat să se bucure decât şapte minute. Kramaric a egalat din centrarea lui Mandzukic.

În partea secundă, Perisic a fost la un pas să îi aducă în avantaj pe croaţi, dar a lovit bara. S-a intrat în prelungiri, acolo unde echipa lui Zlatko Dalic a făcut 2-1. Vida l-a învins pe Akinfeev, dar soarta meciului s-a decis la penaltyuri, după ce Mario Fernandes a restabilit egalitatea. La loviturile de departajare, Smolov şi Mario Fernandes au ratat pentru ruşi. Doar Kovacic nu a găsit drumul spre gol la echipa adversă. Modric a marcat cel mai norocos gol, iar rivalul său de la Barcelona, Rakitic, a trimis Croaţia în careul de aşi, acolo unde, miercuri, se va lupta cu Anglia.

Loading...
SHARE