DISCURSUL LUI CRISTIANO RONALDO DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU URUGUAY

Campioana Europei a părăsit Campionatul Mondial încă din optimi, iar Cristiano Ronaldo (33 de ani) a dat senzaţia că s-ar putea retrage din naţională, prin discursul său de la final, transmite Mediafax.

Balonul de Aur a spus că Portugalia va continua să fie una dintre cele mai bune echipe la nivel internaţional şi în anii următori, iar din urmă vor veni jucători tineri care se vor impune în primul 11. CR7 a ţinut de asemenea să le mulţumească coechipierilor şi celor din staff-ul tehnic după înfrângerea cu Uruguay, scor 2-1, scrie prosport.ro

“Nu e momentul să vorbim despre asta acum (n.r întrebat dacă se retrage din echipa naţională). Sunt sigur că echipa naţională va continua să fie una dintre cele mai bune din lume, cu jucători mari şi cu un grup de tineri fotbalişti, care vor avea ambiţia de a câştiga. Portugalia a fost o echipă bună, care a jucat mai bine ca Uruguay în această seară. Acesta este fotbalul, cine înscrie mai multe goluri câştigă. Trebuie să ne felicităm adversarii şi să ţinem capul sus. Am dat totul pe teren, iar eu sunt mândru de echipă, de staff-ul tehnic şi de cei care au muncit mult”, a spus Cristiano Ronaldo la scurt timp după finalul jocului, conform site-ului portughez record.pt, citat de Digi Sport.

SHARE