FRANȚA-ARGENTINA, CEL MAI INTERESANT MECI DIN OPTIMILE CUPEI MONDIALE

Franţa va întâlni Argentina, sâmbătă, 30 iunie, în al doilea meci din cadrul optimilor de la Campionatul Mondial din 2018, iar Lionel Messi va avea parte de tratament special în partida cu jucătorii pregătiţi de selecţionerul Deschamps, transmite Mediafax.

Acesta este, fără doar și poate, cel mai interesant meci din optimi.

Într-un interviu acordat corespondentului L’Equipe de la Kazan, Deschamps a căutat mai întâi diferenţele dintre jucătorii săi şi adversari: „Argentina e o echipă foarte experimentată, nu doar Messi. Noi avem o echipă tânără; nu e o scuză, ci realitatea, dar asta nu ne împiedică să fim competitivi. Vom da totul ca să iasă bine pentru noi.”

Despre modul în care elevii săi vor aborda partida, selecţionerul a afirmat că strategia lor nu se bazează în mod special pe anihilarea lui Messi: „Nu e vorba doar despre Messi. Golurile şi pasele decisive îi arată influenţa din timpul jocului. Noi ne vom asigura că-i vom limita această influenţă”

În lotul Franţei au fost cooptaţi trei fundaşi din La Liga, care l-au mai întâlnit pe superstarul argentinian. Este vorba de Lucas Hernandez şi Raphael Varane, rivalii de la Atletico şi Real Madrid, dar şi Samuel Umtiti, colegul de la Barcelona. Deschamps nu crede că experienţa celor trei va face diferenţa în confruntarea de sâmbătă, 30 iunie.

RIVALITATE DE  MONDIALE  Al doilea meci al serii este cel dintre Uruguay-Portugalia, de la ora 21.00. Sunt două echipe conduse de atacați de marca care vor face show cu siguranță în această seară.

SHARE