RAMONA DINU ESTE ALĂTURI DE OPINIA ONLINE

Ramona Dinu, senator USR

„Dragi prieteni,

Luna Decembrie reprezintă pentru noi toți atât un moment de speranță, cât și un moment de bilanț față de anul pe care îl încheiem. Am speranța că pentru fiecare dintre noi, în anul 2017, momentele pozitive și realizările au fost mai multe decât lucrurile negative.

Fiecare sfârșit de an este și un moment în care privim cu optimism și încredere către anul care urmează. Este un prilej în care să ne propunem să fim mai buni, să fim mai îndrăzneți, să fim mai mult timp aproape de cei dragi și, nu în ultimul rând, să avem mai multă încredere în forțele noastre.

Celor care în 2018 deschid noi drumuri, le doresc succes!

Multe încurajări echipei opiniaonline.ro în noul proiect jurnalistic pe care îl inaugurează odată cu începutul anului 2018. Vă doresc succes și multe informații de calitate pe care să le oferiți constănțenilor în anii care urmează. Sunt convinsă că munca voastră și pasiunea pe care o puneți în fiecare știre scrisă, în fiecare subiect pe care îl urmăriți, vă va aduce mai aproape de rezultatele pe care vi le-ați propus. Asemenea constănțenilor, și eu voi fi alături de voi!

Vă doresc tuturor Sărbători Fericite!”

SHARE