INCREDIBIL! SE ÎNTÂMPLĂ ÎN OVIDIU. TÂNĂRĂ AMENINȚATĂ CU CUȚITUL ȘI TÂLHĂRITĂ

Se pare că în ultima perioadă, orașul Ovidiu a devenit un loc nesigur. În cursul zilei de miercuri, o doamnă care locuiește în Ovidiu, pe numele său Ramona Ene, a scris o postare pe facebook, prin care a ținut să tragă un semnal de alarmă. Aceasta a fost victima unui jaf, care ar putea lăsa în urmă o traumă pentru toată viața. Ramona Ene se plimba cu copilul său, aflat în cărucior, pe strada Frunzelor, din Ovidiu, când deodată a auzit un zgomot ciudat. S-a oprit, iar în spatele ei a apărut un bărbat mascat, cu un cuțit în mână, care i-a cerut toți banii, amenințând-o. Evident că aceasta s-a speriat și s-a supus. Iată mai jos mesajul transmis pe facebook de Ramona Ene către alte femei care ar putea păți același lucru.

”Mare atenție dragi mămici!!! Aseară am fost victima unui jaf. Mergeam pe strada frunzelor cu copilul in căruț, m-am oprit pe trotuar ca sa văd de ce era marait copilul si in spatele meu un individ( mai mult de 20 de ani nu avea) cu un cuțit m-a amenințat si mi-a cerut banii. Asta s-a întâmplat pe la 20:30. Nu știu dacă am fost urmărită, nu știu dacă a acționat la plesneala , cert este ca s-a întâmplat si imi pare rău ca am luat-o pe acolo si nu am mers pe Nationala cum fac de obicei, imi pare rău de bani , imi pare rău ca s-a speriat copilul , imi pare rău ca nu am fost mai atenta . Cel mai bine este sa ne plimbam pe unde este lume si dacă se poate însoțite . Sper din tot sufletul sa il prindă poliția.” , a scris Ramona Ene pe facebook.

După cum se poate citi și mai sus, femeia a făcut plângere la poliție, iar acum așteaptă ca acest caz să fie elucidat. Echipa Opinia Online a încercat să obțină și alte informații de la Ramona Ene, însă probabil femeia se afla în stare de șoc și nu a fost în stare să mai facă alte declarații.

Loading...
SHARE