EXCLUSIV! SERGHEI MIZIL: ”AM PRIMIT FOARTE MULTE AMENZI DIN PARTEA PRIMĂRIEI CONSTANȚA”

Pe Serghei Mizil îl cunoaște toată lumea și viața sa este ca o carte deschisă. Omul de afaceri deține un local în Piața Ovidiu, din Constanța și tocmai din această cauză, vara o va petrece la malul mării. Serghei Mizil ne-a vorbit despre afacerea sa și ne-a declarat că așteaptă să înceapă sezonul estival, pentru că acum nu sunt mulți turiști. De asemenea, Mizil este scârbit de faptul cum acționează Primăria Constanța și de faptul că primește foarte multe amenzi nefondate.

”Cu restaurantul este destul de bine. Nu prea sunt turiști acum. Se mănâncă foarte bine. Mergem pe mâncare românească. Eu m-am săturat de italienisme și alte preparate străine. Ne omoară Primăria, cu amenzile. Ne-a rupt, pur și simplu. Făgădău crede că face bani la Primărie, pe spatele amenzilor. După ce că nu sunt turiști și restaurantul este gol, ne mai dau și amenzi. Tot ce se întâmplă, este împotriva turismului în România. În loc să fim ajutați, suntem descurajați să mai deschidem astfel de localuri. De 1 mai, m-a impresionat că au venit cei de la ANAF și au amendat toți patronii de chioșcuri. Este jenant. Suntem de-a dreptul idioți.” , ne-a declarat în exclusivitate Serghei Mizil.

Echipa Opinia Online a stat mult de vorbă cu Serghei Mizil și acesta ne-a dezvăluit multe aspecte din viața sa. Vom reveni și cu alte articole care îl privesc pe Serghei Mizil. Rămâneți aproape.

Loading...
SHARE